Καθαριότητα Χολαργός: Θα μας τρελάνει δήμαρχος και αντιδήμαρχος

0
166

Καθαριότητα Χολαργός: Θα μας τρελάνει δήμαρχος και αντιδήμαρχος

Καθαριότητα Χολαργός:Και πριν καλά καλά αποκατασταθεί η ζημία στην ύδρευσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χρήστος Πετράκης έχει ενημερώσει τους οδοκαθαριστές του δήμου Παπάγου – Χολαργού να πάνε στο σημείο και να καθαρίσουν όλη την 17ης Νοεμβρίου που είχε γεμίσει από χώματα και πέτρες.

Δείτε βίντεο

Τα λόγια είναι περιττά δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Σε ποιον να πρωτοπούμε συγχαρητήρια, στον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Χρήστο Πετράκη; Στους καθαριστές που είναι όλο το 24ώρο είναι στο πόδι για να έχουν την πόλη μας καθαρή; Σε όλους συγχαρητήρια.

Και όλα αυτά 7 το πρωί της Παρασκευής. Δεν τους προλαβαίνουμε …

Δείτε το πρόβλημα πως ξεκίνησε

17ης Νοεμβρίου Χολαργός: Έσπασε φρεάτιο πλημμύρισαν οι δρόμοι, χωρίς νερό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.