Κήρυκας Παπάγου – Χολαργού: Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο Σεπτεμβρίου

0
748
Ακολουθήστε μας στα social media

Κήρυκας Παπάγου – Χολαργού: Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο Σεπτεμβρίου

Κήρυκας Παπάγου – Χολαργού: Νέο και ανανεωμένο φύλλο της εφημερίδας κήρυκας Παπάγου – Χολαργού κυκλοφορεί από σήμερα σε όλον τον δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Διαβάστε την συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, τα έργα που έγιναν σε όλα τα σχολεία του δήμου μας και άλλα πολλά θέματα.

Κήρυκας Παπάγου – Χολαργού , για άμεση και έγκυρη ενημέρωση

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com