Ιωάννα Μαλέσκου: Το θερμό αντίο από την ΚΡΗΤΗ TV

0
527
Ακολουθήστε μας στα social media

Ιωάννα Μαλέσκου: Το θερμό αντίο από την ΚΡΗΤΗ TV

Η ΚΡΗΤΗ TV αποχαιρέτησε την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς αποχώρησε με προορισμό τον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχώρησε από τον σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ώστε να παρουσιάσει εκπομπή στον ΣΚΑΪ και το κανάλι που την ανέδειξε την αποχαιρέτησε με μια θερμή επιστολή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας».

Παράλληλα, τόνισε πως «της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι».

Ακολουθεί η συνέχεια της αποχαιρετηστήριας επιστολής του ΚΡΗΤΗ TV:

«Γρήγορα δε θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή “Καλό Μεσημέρι”.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Πολύς όμως θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες “κομπο–γιαννίτικες” ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας.

Το “Gossip”’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.

Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους “κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σήριαλ”.

Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολο της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί)».