Η Huawei δαπανά $ 1,5 δισ. για την ανάπτυξη εφαρμογών
Huawei: Η Huawei αναφέρει ότι θα επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη εφαρμογών για τα smartphones της, καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί γρήγορα τις εφαρμογές της Google Android.
Η Huawei θα πρέπει να αναπτύξει τις δικές της εφαρμογές, αφού οι ΗΠΑ μπλοκάρουν τη χρήση των τεχνολογιών της μετά από ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.
Οι εφαρμογές όπως το YouTube και Google Maps δεν θα επιτρέπονται πλέον στις νέες συσκευές Huawei.

Γι ‘αυτό η εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλα χρηματικά έπαθλα για προγραμματιστές που μπορούν να δράσουν γρήγορα.
Αλλά δεν θα είναι εύκολο έργο. Εταιρείες όπως η Nokia και η Microsoft, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους λειτουργικά συστήματα smartphone.
Η Huawei θα συνεχίσει να επιτρέπει στο Android να λειτουργεί ως κύριο λειτουργικό σύστημα, ωστόσο δεν θα επιτρέπεται να περιλαμβάνει τις κύριες εφαρμογές που τείνουν να έρχονται προεγκατεστημένες.
Ωστόσο, παρόλο που η κίνηση μπορεί να περιορίσει τη δυτική εμβέλεια της εταιρείας, πουλά ήδη τα τηλέφωνά της χωρίς αυτές τις εφαρμογές στην Κίνα.
Προφανώς, η Huawei προσφέρει 20.000 δολάρια σε κόστος ανάπτυξης ανά εφαρμογή με προθεσμία στις 31 Ιανουαρίου 2020.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.