Η ψηφιακή τράπεζα Revolut μετρά $ 5,5 δις μετά την τέταρτη χρηματοδότηση

0
617
Ακολουθήστε μας στα social media

Η Revolut, η ψηφιακή τράπεζα αποκλειστικά για εφαρμογές με περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, έχει συγκεντρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια μετά την τέταρτη χρηματοδότηση με αποτίμηση 5.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η τελευταία επένδυση αυξάνει το συνολικό ποσό σε 836 εκατομμύρια δολάρια και κάνει την Revolut μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες fintech στον κόσμο.

Ο γύρος της τέταρτης χρηματοδότησης διεξήχθη από την αμερικανική εταιρεία κεφαλαίων ανάπτυξης TCV, με τη συμμετοχή πολλών υπαρχόντων υποστηρικτών. 

Η εταιρεία θέλει να ενισχύσει τη λιανική και επιχειρηματική της προσφορά σε υπάρχουσες αγορές, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη προϊόντων που θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της καθημερινής χρήσης των λογαριασμών. Θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη των λογαριασμών Premium και Metal, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ως οι πιο επιτυχημένες ροές εσόδων για την επιχείρηση, σημειώνοντας αύξηση 154% πέρυσι.

Η Revolut απασχολεί σήμερα πάνω από 2.000 άτομα σε 23 γραφεία και σχεδιάζει να συνεχίσει να επεκτείνει το εργατικό της δυναμικό σε διάφορες τοποθεσίες.