Η Μάγισσα: Δείτε τα επόμενα επεισόδια 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

0
876
Ακολουθήστε μας στα social media

Η Μάγισσα: Δείτε τα επόμενα επεισόδια 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Επεισόδιο 5

Δευτέρα

Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται, καθώς αναγκάζετε να το ομολογήσει στον Μιχαήλ και στον Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της για να φτάσουν στο δολοφόνο του μωρού.

Η Μάγισσα: Το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Πρέπει να μάθουν την αλήθεια, γιατί μόνο έτσι θα επέλθει γαλήνη μέσα στις δύο οικογένειες, που είναι έτοιμες να αλληλοσκοτωθούν. Την ίδια στιγμή, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο τον Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεση του βρέφους.

Τα μυστικά τους κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Στο μεταξύ, ο Πετρούνης εξομολογείται στον πάπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία, και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται ένταση.

Η Μάγισσα: Το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μία απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όρια του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο.

Και ενώ ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά…

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 6 στις 3/10/2023

Επεισόδιο 6

Τρίτη

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφόρησε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλης της οικογένειας. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο. Ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα, με τη βοήθεια του Θράσου.

Η Μάγισσα: Νύχτα πάθους για Θεοφανώ και Μάρκο

Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ, που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ ο Κανέλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόροφη.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 7 στις 4/10/2023

Επεισόδιο 7

Τετάρτη

Ο Κανέλλος δέχεται μία ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά την βοήθεια του Αντρέι για να την φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ μετά την απόπειρα δολοφονίας του βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και τους πιο έμπιστους ανθρώπους του.  Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Η Μάγισσα: Νέος φόνος στον πύργο των Λασκαραίων

Η τιμωρία του όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ μου τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το χάρισμα της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 8 στις 9/10/2023

Επεισόδιο 8

Δευτέρα

Ο Μιχαήλ ζητά από τον Αντρέι να αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του, ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, αν και η Θεοφανώ τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφό του, Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μία σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Η Μάγισσα: Μιχαήλ και Αντρέι συμμαχούν και βρίσκονται στα ίχνη του δολοφόνου

Στο μεταξύ ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ Ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει στην ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανώλης και η Αγάθη ταραγμένη που η Θεοφανώ ανακάλυψε την σπηλιά όπου ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να τους πουν την αλήθεια για το παρελθόν της…

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 9 στις 10/10/2023

Επεισόδιο 9

Τρίτη

Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της από την Αγάθη και τον Μανώλη, οι οποίες θα την αναστατώσουν. Ο Μιχαήλ δεν δέχεται ότι τα οστά που βρήκε ο Κανέλος είναι του αδερφού τους του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται με τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένεια τους.

Η Μάγισσα: Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα

Στον Πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στην νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μία απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή.Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούργιο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 10 στις 11/10/2023

Επεισόδιο 10

Τετάρτη

Ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμα που είδε, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με τη Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά του Κανέλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρεία.

Η Μάγισσα: Τα επεισόδια από τις 25/09/23 έως 28/9/23

Η Θεοφανώ, με την βοήθεια του Φρίξου, ξεκίνα να ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται…