Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες εικόνες από την νέα της εκπομπή

0
122

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες εικόνες από την νέα της εκπομπή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει την καινούργια της εκπομπή και ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πραγματοποίησε το γύρισμα για το τρέιλερ της νέας της εκπομπής στον Alpha.

Συγκεκριμένα η καινούργια εκπομπή θα προβληθεί στη καθημερινή μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο.

Έτσι, το γνωστό μοντέλο ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του σκηνοθέτη της και ετοίμασε ένα teaser trailer για το καινούργιο επαγγελματικό της εγχείρημα.

Η ίδια βρέθηκε στο πλατό μαζί με τον πατέρα της και στο πλάι της είχε τεχνικούς και ανθρώπους της παραγωγής, ώστε το τρέιλερ να δώσει στο κοινό μια πρώτη γεύση για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν από το Σεπτέμβριο στη συχνότητα του Alpha.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com