Ηλίας Αποστολόπουλος: Στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό forum

0
267

Ηλίας Αποστολόπουλος: Στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό forum

Ηλίας Αποστολόπουλος: Στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Forum, «Όραμα και Ευκαιρίες Επενδύσεων» στο Βερολίνο, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Δημήτρη Παπαστεργίου.
Μια κοινή προσπάθεια των δυο χωρών στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, συνθήκες και βέλτιστες πρακτικές, χρηματοδοτικά εργαλεία, καινοτομία και ανάπτυξη και τόνωση των γερμανικών επενδύσεων στη χώρα μας, ήταν από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια του Forum είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον κ. Christian Goiny, εκπρόσωπο του Δήμου Steglitz/ Βερολίνο με σημαντική εμπειρία στις τοπικές οικονομίες και στις νεοφυείς επιχειρήσεις και να αναφερθούμε στον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη σπουδαία αυτή προσπάθεια των δυο χωρών.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.