Ηλίας Αποστολόπουλος: Παρέδωσε 28 tablets για μαθητές και εκπαιδευτικούς

0
607
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Παρέδωσε 28 tablets για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ηλίας Αποστολόπουλος: Παραδόθηκαν την Τετάρτη 29/4 και την Πέμπτη 30/4 στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, είκοσι οκτώ (28) tablets για μαθητές και εκπαιδευτικούς Γυμνασίων από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σκοπό την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού της σχολικής κοινότητας.

Ηλίας Αποστολόπουλος: Παρέδωσε 28 tablets για μαθητές και εκπαιδευτικούς
Ηλίας Αποστολόπουλος: Παρέδωσε 28 tablets για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Η διανομή στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έγινε ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών κάθε σχολείου.  Συγκεκριμένα παραδόθηκαν:

  • Έξι (6) στο Γυμνάσιο Παπάγου
  • Έξι (6) στο Λύκειο Παπάγου
  • Πέντε (5) στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού
  • Τέσσερα (4) στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού
  • Τέσσερα (4) στο 1ο Λύκειο Χολαργού
  • Τρία (3) στο 2ο Λύκειο Χολαργού

Ο εν λόγω εξοπλισμός αποτελεί περιουσία της σχολικής μονάδας και θα διατίθεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για προσωρινή χρήση, προκειμένου να διευκολυνθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.