Ηλίας Αποστολόπουλος: Δείτε με ποιον συναντήθηκε στο Δημαρχείο

0
266

Ηλίας Αποστολόπουλος: Δείτε με ποιον συναντήθηκε στο Δημαρχείο

Ηλίας Αποστολόπουλος: Τον βουλευτή Β´ Αθήνας κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο δέχτηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, όπου μιλήσαν για το πολύ σημαντικό θέμα της μείωσης της γραφειοκρατίας και απλούστευσης των διαδικασιών που προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Για το εξίσου σημαντικό θέμα της ασφάλειας των πολιτών, την ανάγκη στελέχωσης των δήμων με προσωπικό και για άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο κ Ρουσόπουλος  διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι τα παραπάνω είναι θέματα που απασχολούν από την πρώτη μέρα την κυβέρνηση και γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για την επίλυση όλων εκείνων των προβλημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.