Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Τένις Κλαμπ Παπάγου για την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, συγκέντρωσε όχι μόνο πολίτες της περιοχής, αλλά και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Ανάπτυξης , Ζωή Ράπτη, καθώς και οι βουλευτές Δημήτρης Κερύδης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Παύλος Μαρινάκης, εκπρόσωπός του πρωθυπουργού, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης , πρώην δήμαρχοι Χολαργού Νικολάου και Βασίλης Γιαννακόπουλος Αγίας Παρασκευής
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους και ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και επιτυχίες για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, ενώ ακολούθησε μια χαλαρή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απόλαυσαν τη φιλοξενία και τη ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου.
Φωτογραφίες Δήμητρα Κούτρα