Ηλίας Αποστολόπουλος: Άμεση επέμβαση για απομάκρυνση των ΚΤΕΛ …

0
652
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Άμεση επέμβαση για απομάκρυνση των ΚΤΕΛ …

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου για απομάκρυνση των ΚΤΕΛ από τον Χολαργό. Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού με το που έμαθε πως ήταν να έρθουν τα ΚΤΕΛ στον Χολαργό ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και ζήτησε ο ίδιος την απομάκρυνσή τους. Όπως και έγινε. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού για την αμεσότητα και την επέμβασή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε ανακοίνωση ότι η αφετηρία των ΚΤΕΛ Αττικής προς τα Μεσόγεια και την Ανατολή Αττική μεταφέρεται στην οδό Μεσογείων και Αναστάσεως δίπλα στο μετρό Εθνικής Άμυνας. Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Αποστολόπουλος δεν γνώριζε το συγκεκριμένο θέμα  δεν τον είχε ενημερώσει κάποιος  πως θα γίνει κάτι τέτοιο και όταν το είδε στα site έκανε άμεσες κινήσεις για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Επικοινώνησε τόσο με τον Περιφεριάρχη Αττικής κ.Γιώργο Πατούλη, όσο και με την Αττικό Μετρό, ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.
Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα ανακληθεί άμεσα η απόφαση και ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα αποτελέσει αφετηρία των ΚΤΕΛ Αττικής.