Ζημιά 150 εκατομμυρίων για την μπύρα Corona λόγω πανδημίας κορωνοϊού

0
512
Ακολουθήστε μας στα social media

Ζημιά 150 εκατομμυρίων για την μπύρα Corona λόγω πανδημίας κορωνοϊού

Μπύρα Corona: Η ζημιά της οικονομίας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Περίπου πενήντα εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό της ζημίας για την επωνυμία από τη μπύρα της Corona. Στην αρχή από την πανδημία του κορωνοϊού τα έσοδα της μπύρας έπεσαν πάρα πολύ. Τουλάχιστον, αυτό παρατήρησαν οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης εταιρείας.

Μπύρα Corona: Τι έπαιξε ρόλο στην οικονομική ζημία της εταιρείας

Η κοινή ονομασία της εν λόγω μπύρας με τον φονικό κορωνοϊό αποδείχτηκε καταστροφική για τις πωλήσεις. Η εταιρεία αναγκάστηκε να σταματήσει εντελώς τη διαδικασία της παραγωγής. Ο λόγος ήταν για να γλιτώσει μία μεγαλύτερη οικονομική ζημιά. Επιπλέον, η εταιρεία της συγκεκριμένης μπύρας είχε ακόμη ένα εντελώς διαφορετικό λόγο.

Μπύρα Corona: Ποιος ήταν ο άλλος λόγος που η εταιρεία έβαλε «STOP» στην παραγωγή μπύρας

Συγκεκριμένα, η Corona σταματά την παραγωγή της στο Μεξικό μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός (σ.σ. έως τις 30 Απριλίου του 2020). Όχι, όμως για την πανδημία του κορωνοϊού. Ο λόγος είναι διαφορετικός. Έχει να κάνει, με το γεγονός πως κηρύχθηκε από την κυβέρνηση ως «επιχείρηση προϊόντων μη πρώτης ανάγκης». Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προσπάθειας περιορισμού του ιού, η παραγωγή μπήκε «στον πάγο». Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα, τη στιγμή που η χώρα μετρά ήδη περίπου πενήντα θανάτους.