Ερατούς Χολαργός: Πτώση δέντρου άμεση παρέμβαση του Δήμου

0
107

Ερατούς Χολαργός: Πτώση δέντρου άμεση παρέμβαση του Δήμου

Ερατούς Χολαργός: Πτώση δέντρου είχαμε στην οδό Ερατούς στον Χολαργό λόγο υψηλών ανέμων που έχουμε τις τελευταίες ώρες και στην περιοχή μας.

Ευτυχώς από την πτώση δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός. Άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής και της δημοτικής αρχής για την κοπή του δέντρου και την απομάκρυνση του.

Στο σημείο βρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ. Πετράκης και κ. Τράκας του δήμου Παπάγου – Χολαργού,ο κ. Χρήστος Πετράκης  είναι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού και Πολιτικής Προστασίας  ενώ ο κ. Μιχάλης Τράκας αντιδήμαρχος τεχνικών  ‘Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας.

Θα πρέπει να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε πως κάποιες φορές κάποια δέντρα χρειάζονται είτε να γίνει κάποιο κλάδεμα των δέντρων είτε κάποια κόψιμο γιατί είναι επικίνδυνα κυρίως σε τέτοιες συνθήκες με υψηλούς ανέμους έχουμε δει διάφορα τέτοια προβλήματα. Καλό θα είναι κάποιοι να το καταλάβουν αυτό και να μην κάνουν τους έξυπνους. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να μπαίνει η ανθρώπινη ζωή και τίποτα άλλο.

Συγχαρητήρια για την αμεσότητα. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους υπαλλήλους, στον δήμαρχο και στους αντιδημάρχους που επί 24ώρη βάση δουλεύουν σκληρά για το καλό όλων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com