Ενημέρωση για τη λειτουργία των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και των Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

0
98

Ενημέρωση για τη λειτουργία των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και των Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και βόρεια του νομού Αττικής και βροχοπτώσεις ή χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου μας είναι σε επιφυλακή και σε περίπτωση που χρειαστεί θα ρίξουν αλάτι στις εισόδους όλων των σχολείων και των παιδικών σταθμών. Επίσης, με τη συνεργασία των διευθυντών και των προϊσταμένων, η θέρμανση θα είναι σε λειτουργία αρκετές ώρες πριν το άνοιγμα των Σχολείων και των Παιδικών Σταθμών.
Σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα είναι πολύ πιο έντονα από τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα βγει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και στη σελίδα Facebook, καθώς και θα ενημερωθούν οι διευθυντές των σχολείων και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής, το αργότερο έως τις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου.

Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΕΔΩ

Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε περίπτωση ανάγκης:

  • Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Χρήστος Πετράκης – 695 1780959
  • Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας – Γιώργος Θεοχάρης –  695 8607005