Ελληνική αγωγή: Κόβουν σήμερα την Βασιλόπιτα

0
210
διαφήμιση

Ελληνική αγωγή: Κόβουν σήμερα την Βασιλόπιτα

Ελληνική αγωγή: Κόβουμε την Βασιλόπιτά μας σήμερα στην Ελληνική αγωγή @elliniki_agogi και σας περιμένουμε να σας ευχηθούμε και να σας γλυκάνουμε! Η εταιρεία Papaspirou μας στέλνει την νοστιμότερη βασιλόπιτα που έχετε φάει ποτέ, ενώ δύο τυχεροί θα πάνε ένα Σαββατοκύριακο στο μαγευτικό 12 months luxury resort στο Πήλιο! Απόψε στις 21:00, στην Ελληνική Αγωγή!

Λ. Κηφισίας 125, 3ος όροφος, Αμπελόκηποι

Ελληνική αγωγή: Κόβουν σήμερα την Βασιλόπιτα
Ελληνική αγωγή: Κόβουν σήμερα την Βασιλόπιτα

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com