Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου

0
572
Ακολουθήστε μας στα social media

unnamed-3Πραγματοποιήθηκαν της Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια ενός ακόμη χώρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στα πλαίσια της στήριξης των ευπαθών ομάδων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στο οίκημα επί της οδού Βουτσινά 51 στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στην Ειρήνη Κακογιάννη, η οποία προσέφερε το οίκημα για τις υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας του Δήμου μας, καθώς και στον κ. Παπαδάκη εκτελεστή της διαθήκης, ο οποίος έδωσε την έγκριση για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στο συγκεκριμένο χώρο.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και συγκεκριμένα την προηγούμενη δημοτική αρχή, την πρώην Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Βίκυ Νικάκη, τη νυν Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Λίλα Σουρανή,  το προσωπικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αλλά και όσους βοηθούν το έργο του Δήμου για τη στήριξη των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας.

 

unnamed-2 unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6