Δωρεά οργάνων: Παρουσίαση βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές»

0
147

Δωρεά οργάνων: Παρουσίαση βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές»

Δωρεά οργάνων: Οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, στις 7:00 μμ,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα.)

Συντονιστής παρουσίασης θα είναι ο Λευτέρης Μαγιάκης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π. και Πανεπιστημίου Newcastle(Μ.Sc.).

Ομιλητές

Γιώργος Σκουτέλης, ιατρός – νεφρολόγος, Πανεπιστημίου Παρισιού Rene- Descartes. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ευθύμιος Τσίγκας, δικηγόρος με μεταπτυχιακό στην πολιτική δικονομία, π. δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου.

Χριστίνα Θεοδωρίδου – Αλεξανδρίδου, πρόεδρος σωματείου ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω», μέλος Γ.Σ. Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, αν. μέλος Δ.Σ. Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, κάτοικος Αμαρουσίου.

Κωνσταντίνα Γούλιου, Πρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ, Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Αθλούμενων Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών, πτυχιούχος τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η δημοσιογράφος και δημότης Αμαρουσίου Τζούλια Λιακοπούλου.

Την συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του Βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, π. Βουλευτής και Υπουργός, Διδάκτορας Νομικής στις εργασιακές σχέσεις, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δύο φορές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.