Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας: Για όλους και για όλες

0
468
Ακολουθήστε μας στα social media

Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας: Για όλους και για όλες

Ακούσατε ακούσατε. Η ταπεινότης μου διενεργεί ένα σεμινάριο στις 21/4. Εννοείται ότι είναι δωρεάν όπως πάντα και εννοείται ότι μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Θα σας αναρτήσω τις λεπτομέρειες που έχω αναρτήσει και σε κάποιες άλλες ιντερνετικές τοποθεσίες. You are more than welcome.

Προσοχή προσοχή. Για τη συμμετοχή σας δεν είναι αρκετό να δηλώσετε εδώ ότι επιθυμείτε.Αλλά θα πρέπει να στείλετε e-mail στην διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω για να λάβετε το σύνδεσμο για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας: Δήλωσε τώρα την συμμετοχή σου
Παρακολουθώντας έρευνες και στατιστικά των τελευταίων μηνών που αφορούν τα περιστατικά βίας, πάντα προβληματιζόμαστε για το πώς θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο στον μετριασμό αυτών των καταστάσεων. Γι’αυτό επιθυμώ να σας κάνω την παρακάτω Χορηγία: Θέλω να σας παρέχω δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας γυναικών το οποίο αποτελεί το Β μέρος προηγουμένως σεμινάριο που έχει ήδη γίνει. Εννοείται ότι μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος μόνο αυτό το μέρος και να ωφεληθεί πάραυτα και ας έχει χάσει το προηγούμενο.. Τα ειδικότερα θέμα θέματα του σεμιναρίου θα καλύψουν την αποφυγή θυματοποίησης από πλευράς των γυναικών και τρόπους αποφυγής συμπλοκών.Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, εν προκειμένω, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ικανές να αντιμετωπίσουν εξαιρετικές καταστάσεις ,ακόμα και καταστάσεις ακραίας βίας. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο αυτοάμυνας γυναικών το οποίο θα απευθύνεται σε όλες όσες έχουν την θέληση να μάθουν τις βασικές αρχές της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας.
Στο σεμινάριο, θα εξηγηθούν αναλυτικά όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξέρει μία γυναίκα (και όχι μόνο οι γυναίκες) που κυκλοφορεί στον δρόμο. Θα υπάρχουν παραδείγματα τα οποία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τον εισηγητή.
Σε αυτή τη συνάντηση μας λοιπόν που καλούμε “Δεύτερο μέρος”, θα μιλήσουμε λίγο πιο εφαρμοσμένα δηλαδή θα παντρέψουμε την θεωρία με την πράξη με μια σειρά από ενέργειες και ασκήσεις που θα βελτιώσουν την διανοητική αλλά και την σωματική μας κατάσταση. Βασικές αρχές αυτοάμυνας, τεχνικές αποφυγής, απεγκλωβισμού κλπ.
Στο σεμινάριο εισηγητής θα είναι κ. Απατζής Θεόδωρος, Αξιωματικός (εν ενεργεία) της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και κάτοχος μαύρη ζώνης 6ο Dan και εκπαιδευτής της Ισραηλινής αυτοάμυνας Krav Maga ΙΚΜ.
Θα γίνει εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το zoom και παρέχεται δωρεάν μέσα στον εξοπλισμό τον δικό μας για την εκπλήρωση του σεμιναρίου. Δέχεται μέχρι 100 άτομα και απεριόριστη ώρα . Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.
Οι πρώτοι 100 που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Koeikanacademy@hotmail.com θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στο διαδικτυακό σεμινάριο. Παράκληση στο e-mail που θα στείλετε να φαίνεται καθαρά το όνομα το επώνυμο η ταυτότητα σας σε κάποιο κοινωνικό μέσο διαδικτύωσης ανέχεται όπως και το τηλέφωνο σας. Δεν πρόκειται να σας ενοχλήσουμε ποτέ στο μέλλον για τίποτα άλλο εκτός από το σεμινάριο αυτό.