Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας: Δήλωσε τώρα την συμμετοχή σου

0
463

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας: Δήλωσε τώρα την συμμετοχή  σου

Παρακολουθώντας έρευνες και στατιστικά των τελευταίων μηνών που αφορούν τα περιστατικά βίας, πάντα προβληματιζόμαστε για το πώς θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο στον μετριασμό αυτών των καταστάσεων. Γι’αυτό επιθυμώ να σας κάνω την παρακάτω Χορηγία: Θέλω να σας παρέχω δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας γυναικών. Τα ειδικότερα θέμα θέματα του σεμιναρίου θα καλύψουν την αποφυγή θυματοποίησης από πλευράς των γυναικών και τρόπους αποφυγής συμπλοκών.
Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, εν προκειμένω, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ικανές να αντιμετωπίσουν εξαιρετικές καταστάσεις ,ακόμα και καταστάσεις ακραίας βίας. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο αυτοάμυνας γυναικών το οποίο θα απευθύνεται σε όλες όσες έχουν την θέληση να μάθουν τις βασικές αρχές της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί παρούσα χρονική φάση, σε θεωρητική βάση. θα εξηγηθούν αναλυτικά όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξέρει μία γυναίκα που κυκλοφορεί στον δρόμο. Θα υπάρχουν παραδείγματα τα οποία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τον εισηγητή.
Στο δεύτερο μέρος, θα μιλήσουμε λίγο πιο εφαρμοσμένα δηλαδή θα παντρέψουμε την θεωρία με την πράξη με μια σειρά από ενέργειες και ασκήσεις που θα βελτιώσουν την διανοητική αλλά και την σωματική μας κατάσταση. Βασικές αρχές αυτοάμυνας, τεχνικές αποφυγής, απεγκλωβισμού κλπ.
Στο σεμινάριο εισηγητής θα είναι κ. Απατζής Θεόδωρος, Αξιωματικός (εν ενεργεία) της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και κάτοχος μαύρη ζώνης 6ο Dan και εκπαιδευτής της Ισραηλινής αυτοάμυνας Krav Maga ΙΚΜ.
Θα γίνει εθελοντικά και αφιλοκερδώς και σε μέρες και ώρες που δεν κωλύουν τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.
Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το zoom και παρέχεται δωρεάν μέσα στον εξοπλισμό τον δικό μας για την εκπλήρωση του σεμιναρίου. Δέχεται μέχρι 100 άτομα και απεριόριστη ώρα . Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Οι πρώτοι 100 που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Koeikanacademy@hotmail.com θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στο διαδικτυακό σεμινάριο