ΔΟΠΑΠ: Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια

0
249
ΔΟΠΑΠ Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια
ΔΟΠΑΠ Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια

ΔΟΠΑΠ: Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια

ΔΟΠΑΠ: Για 17η  συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται τα μαθήματα Latin και ευρωπαϊκών χορών από το καθηγητή χορού Παύλο Φωτόπουλο στις αίθουσες του Γυμναστηρίου Παπάγου (Αθλητικό Κέντρο Παπάγου).

Οι δημότες, οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, δείχνουν έμπρακτα την προτίμησή τους στα μαθήματα χορού με την παρουσία τους. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν Rumba, Tango, Mambo και Salsa μεταξύ άλλων.

«Τα μαθήματα μοντέρνου χορού ξεκινούν από τις 3 Οκτωβρίου στο ΔΟΠΑΠ. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες τόσο για αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Ο χορός αποτελεί διέξοδο και δημιουργική απασχόληση, μέθοδο ψυχικής, σωματικής ισορροπίας και ανάπτυξης, τρόπο επικοινωνίας και κοινωνικών επαφών. Ελάτε στην παρέα μας χορεύοντας μαζί μας για διασκέδαση και υγεία», λέει ο καθηγητής κύριος Παύλος Φωτόπουλος.

ΔΟΠΑΠ Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια
ΔΟΠΑΠ Μαθήματα Μοντέρνων Χορών στα Γυμναστήρια
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.