Διόνυσος : Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο

0
190

Διόνυσος : Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο

Διόνυσος :Σε δωρεά σκευασμάτων τα οποία είναι κατάλληλα για τη μέριμνα και φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου Διονύσου (προστασία από εξωπαράσιτα και διάφορες ασθένειες όπως ερλιχίωση κλπ), προχώρησε πρόσφατα η εταιρία «ALTAVET Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».
Η δωρεά, την οποία αποδέχθηκε ο Δήμος Διονύσου, πραγματοποιήθηκε χάρη στη μεσολάβηση της άμισθης συμβούλου φιλοζωίας Μαρίας Αντωνοπούλου-Πρίντζου.
Διόνυσος : Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο
Διόνυσος : Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο
Τα σκευάσματα (834 αμπούλες) έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράµµατος μέριμνας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, το οποίο υλοποιείται από τοΤµήµα Αδειοδοτήσεων και Αδεσπότων της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου ∆ιονύσου, με τη συνεργασία φιλοζωικών οργανώσεων και φιλόζωων, ενώ εκτιμάται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο .
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρία «ALTAVET Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.». καθώς και στην κα Αντωνοπούλου, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει το Δήμο, εξασφαλίζοντας χρήσιμες χορηγίες για διάφορες υπηρεσίες του.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com