Διακοπή ρεύματος: Αγία Παρασκευή – Μαρούσι – Ν. Ιωνία την Πέμπτη

0
582
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Διακοπή ρεύματος: Αγία Παρασκευή – Μαρούσι – Ν. Ιωνία την Πέμπτη

Διακοπή ρεύματος: Χωρίς ρεύμα θα είναι οι ποιο κάτω περιοχές λόγο έργων που θα γίνουν αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουάριο 2020. Τα έργα θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί και θα γίνει η αποκατάστασή τους την ίδια ημέρα και την ώρα που έχει οριστεί από την ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

6/2/2020 8:00:00 πμ 6/2/2020 12:00:00 μμ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΡΑΒΙΑΣ ΝΟΤΟΥ. 46 Κατασκευές
6/2/2020 8:00:00 πμ 6/2/2020 1:00:00 μμ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΑΙΜΑΝΤΑ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΡ.ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΘ.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ. 44 Εξυπηρέτηση τρίτων
6/2/2020 8:00:00 πμ 6/2/2020 2:00:00 μμ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΟΥΤΑΛΑΣΚΗ ΟΚΤΑΒΙΟΥ ΜΕΡΛΙΕ ΑΡΓΑΝΩΝ ΠΕΡΑΝ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ. 45 Κατασκευές
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.