Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών

0
1917
Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών
Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών
Ακολουθήστε μας στα social media
Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών
Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών

Διήμερο Φεστιβάλ Χοροταξιδευτών

Θα είναι τιμή για εμάς αν παρευρεθείτε στο διήμερο εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροταξιδευτές», στην πλατεία Κοντοπεύκου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 20.00, θα γίνει σύντομη παρουσίαση όλων των τμημάτων, πλην των παραδοσιακών χορών και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι με την ορχήστρα του συλλόγου.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 20.00, διοργανώνουμε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, όπου θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι μας φίλοι σύλλογοι και θα παρουσιαστούν χοροί από όλη την Ελλάδα, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.

Η βραδιά θα κλείσει με χορό για όλους.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικό έναντι χαμηλού αντιτίμου.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 20.00, θα γίνει σύντομη παρουσίαση όλων των τμημάτων, πλην των παραδοσιακών χορών και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι με την ορχήστρα του συλλόγου. Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 20.00, διοργανώνουμε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, όπου θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι μας φίλοι σύλλογοι και θα παρουσιαστούν χοροί από όλη την Ελλάδα, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.Η βραδιά θα κλείσει με χορό για όλους.Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικό έναντι χαμηλού αντιτίμου.Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 20.00, θα γίνει σύντομη παρουσίαση όλων των τμημάτων, πλην των παραδοσιακών χορών και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι με την ορχήστρα του συλλόγου. Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 20.00, διοργανώνουμε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, όπου θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι μας φίλοι σύλλογοι και θα παρουσιαστούν χοροί από όλη την Ελλάδα, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.Η βραδιά θα κλείσει με χορό για όλους.Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικό έναντι χαμηλού αντιτίμου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 20.00, θα γίνει σύντομη παρουσίαση όλων των τμημάτων, πλην των παραδοσιακών χορών και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι με την ορχήστρα του συλλόγου. Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 20.00, διοργανώνουμε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, όπου θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι μας φίλοι σύλλογοι και θα παρουσιαστούν χοροί από όλη την Ελλάδα,