Δημοτική αστυνομία Νέας Ιωνίας: Άμεση παρέμβαση από πετρέλαιο στο οδόστρωμα

0
522

Δημοτική αστυνομία Νέας Ιωνίας: Άμεση παρέμβαση από πετρέλαιο στο οδόστρωμα

Δημοτική αστυνομία Νέας Ιωνίας:  Στην καθημερινή μας περιπολία συμβαίνουν πολλά.
Αλλα πάντα με αίσθημα ευθύνης προλαβαίνουμε τα προβλήματα.
Από τη σημερινή περιπολία των δικυκλιστών της υπηρεσίας μας, επί της οδού Εθ.Αντιστάσεως στη συμβολή της με την Λ.Ηρακλείου, είχε χυθεί πετρέλαιο στο οδόστρωμα και ήταν επικίνδυνο για ατυχήματα.
Άμεση επέμβαση των συναδέλφων με κλείσιμο της μιας λωρίδας κυκλοφορίας, ρύθμιση της κυκλοφορίας από την άλλη λωρίδα, καθώς και ρίψη υλικού (πριονιδι) και καθαρισμός του οδοστρώματος, πάντα τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας, τα μέτρα προφύλαξης οχημάτων και εργαζομένων, αλλά και με τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορονοιου, όπως ορίζουν οι οδηγίες του κράτους.

Καθημερινά στην υπηρεσία του Πολίτη για τον Πολίτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.