ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ»

0
85
Ακολουθήστε μας στα social media

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ»

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ» (24/09/2023)

Λόγω διεξαγωγής διαδημοτικού αγώνα δρόμου με την ονομασία «Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου» , θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από την 08:00΄ ώρα έως την 12.30΄ ώρα της Κυριακής 24/09/2023 περιοχής Δήμου Κηφισιάς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους, στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Τα δρομολόγια είναι τα εξής:

Διαδρομή 21,1 χιλιομέτρων:

Εκκίνηση στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Τατοΐου, αναστροφή πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιά στην συμβολή της Τατοΐου με την οδό  Όθωνος, συνέχεια στην Τατοΐου (με κατεύθυνση προς τον Αγ. Στέφανο), συνέχεια στην Λεωφ. Νέας Ερυθραίας, συνέχεια στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στην Λεωφ. Μαραθώνος  συνέχεια στην οδό Χελμού δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αναστροφή στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ και επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Διαδρομή 5 χιλιομέτρων:

Εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ με κατεύθυνση προς την οδό Χελμού, αριστερά στην οδό Χελμού, συνέχεια στην Λεωφ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.

Διαδρομή 1 χιλιομέτρου:

Εκκίνηση στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα δεξιά στην οδό Ερυθραίας, δεξιά ξανά και επιστροφή από την ίδια διαδρομή

Τερματισμός στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου.