Δημήτρης Τούτουζας: Καλή Χρονιά από τον Επικεφαλή ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

0
434
Δημήτρης Τούτουζας: Ευχές για την νέα χρονιά από τον Επικεφαλή ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ
Δημήτρης Τούτουζας: Ευχές για την νέα χρονιά από τον Επικεφαλή ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ
Ακολουθήστε μας στα social media

Δημήτρης Τούτουζας: Καλή Χρονιά από τον Επικεφαλή ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

Δημήτρης Τούτουζας: Ευχές για την νέα χρονιά από τον Επικεφαλή ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

«Με την ευκαιρία του εορτασμού των Χριστουγέννων εύχομαι η ελπίδα να φωλιάσει και πάλι στις καρδιές και στα βήματα όλων μας.

Τα φετινά, δύσκολα για όλους μας, Χριστούγεννα ας είναι η απαρχή μιας νέας προσπάθειας να λύσουμε προβλήματα και να ανασυγκροτήσουμε την κοινωνία μας.

Το 2020 μας αφήνει με σκέψεις και διδάγματα από εμπειρίες πρωτόγνωρες. Μια χρονιά που αφήνει πίσω της πόνο, φόβο και ερωτήματα. Ο συνολικός απολογισμός γίνεται πολύτιμος οδηγός για το χρόνο που έρχεται. Είμαστε ακόμα σε ένα μακρύ δύσκολο δρόμο. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και πίστη. Οι πρώτες επιτυχίες, όποτε και αν έρθουν, θα χάσουν το νόημά τους αν δεν έχουν συνέχεια και διάρκεια. Και η κανονικότητα εύκολα γίνεται ραθυμία αν δεν την χαρακτηρίζουν η ταχύτητα και ο δυναμισμός.

Συμπολίτες μου,

 

Χρόνια πολλά, με αγάπη, συνεννόηση και αλληλεγγύη για την κοινωνία και την πατρίδα μας.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δυνατοί.»

 

Δημήτρης Τούτουζας

Επικεφαλής ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com