Δημήτρης Οικονόμου: Καθάρισε και φύτεψε δύο υπέροχα σημεία στο Παπάγου

0
282
διαφήμιση

Δημήτρης Οικονόμου: Καθάρισε και φύτεψε δύο υπέροχα σημεία στο Παπάγου

Δημήτρης Οικονόμου: Για ακόμα μια φορά ο αντιδήμαρχος δημιουργεί στην κοινότητα Παπάγου. Σε δύο σημεία στον δήμο μας τον καθάρισε και φύτεψε υπέροχα φυτά έτσι όπως αρμόζει στον δήμο μας. Συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανακοίνωση του

Πριν λίγες ημέρες καθαρίσαμε και φυτέψαμε δύο σημεία στου Παπάγου που είχαν καταστεί άτυπες “χωματερές” και σημεία μολύνσεως . Πρόκειται για τα σημεία Αναστάσεως και Βουτσινά γωνία και Εφέσου και Βουτσινά γωνία.

Επί τη ευκαιρία κάνουμε έκκληση και πάλι στους αγαπητούς δημότες να τοποθετούν τα σκουπίδια στους κάδους, να βγάζουν μεγάλα αντικείμενα μόνο τις Παρασκευές και αφού μας έχουν ειδοποιήσει στο τηλ. 2106540211 και να μην παρκάρουν πάνω στις πρασιές!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.