Δημήτρης Οικονόμου: Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης

0
170

Δημήτρης Οικονόμου: Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης

Δημήτρης Οικονόμου:Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης Κοινότητας Παπάγου Δημήτρη Οικονόμου: «Η καθαρή πόλη απαιτεί κόπο αλλά και συνείδηση».
Στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σκέπης, δυστυχώς ελάχιστοι απαίδευτοι και παραβατικοί συμπολίτες μας ρύπαναν με  πλαστικά, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, χάρτινα κουτιά, το όμορφο και φροντισμένο περιβάλλον  της περιοχής.
Παπάγος Χολαργός: Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης
Παπάγος Χολαργός: Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης
Άμεσα η υπηρεσία καθαριότητας της κοινότητας Παπάγου, καθάρισε και αποκατέστησε το περιβάλλον.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους συνδημότες μας που μας βοηθούν  με τη συμπεριφορά τους  να κρατάμε την πόλη  μας καθαρή και φροντισμένη καθώς και εκείνους που καλοπροαίρετα μας ενημερώνουν για τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης θέλουμε να παρακαλέσουμε τους ελάχιστους που δεν σέβονται το πράσινο και τον κοινόχρηστο χώρο, πριν  ξαναπετάξουν σκουπίδια, να αναλογιστούν το παράδειγμα που δίνουν στα παιδιά  τους καθώς και τον κάματο των υπαλλήλων του δήμου που υποχρεούνται καθημερινά κάτω από υψηλές θερμοκρασίες να μαζεύουν σκουπίδια που θα μπορούσαν με μια απλή κίνηση να βρίσκονται στους γύρω υπάρχοντες κάδους!
Δημήτρης Οικονόμου
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης
Κοινότητος Παπάγου
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com