Δήμο Βριλησσίων: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης.

0
119
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμο Βριλησσίων: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου, με εξέταση μέτρησης με ειδικό μηχάνημα αλλά και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση,την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στα Δημοτικά Ιατρεία

(Λ. Πεντέλης 62 , 1ος ορ), από ώρα 10.00-13.00, με ιατρική επίβλεψη του ιατρού των Δημοτικών Ιατρείων χειρουργού ορθοπεδικού, κ. Τουργέλη Επαμεινώνδα .

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

· Πληροφορίες και ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, τηλέφωνο 210-8045564 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση, αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης, και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.