Δήμος Χαλανδρίου: Πτώση δέντρου και τραυματισμός περαστικού

0
192

Δήμος Χαλανδρίου: Πτώση δέντρου και τραυματισμός περαστικού

Δήμος Χαλανδρίου: Ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου για το περιστατικό πτώσης δέντρου και τραυματισμού περαστικού

Αναφορικά με την πτώση δέντρου στην οδό Γυφτοπούλου το βράδυ της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Χαλανδρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το βράδυ της Τρίτης περαστικός άνδρας τραυματίστηκε από πτώση δέντρου (Καζουαρίνα) στην οδό Γυφτοπούλου. Το συγκεκριμένο δέντρο είχε κλαδευτεί στις 30 Ιανουαρίου 2020 από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου για κλαδιά που βρίσκονταν πάνω από το πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα καθώς και για κλαδιά που ακουμπούσαν σε καλώδια της ΔΕΗ.

Δήμος Χαλανδρίου: Πτώση δέντρου και τραυματισμός περαστικού
Δήμος Χαλανδρίου: Πτώση δέντρου και τραυματισμός περαστικού

Και κατά την περίοδο του Ιανουαρίου που έγινε το κλάδεμα αλλά και τώρα, το δέντρο είναι μακροσκοπικά υγιές, όπως ήταν και το κλαδί το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα τονδέντραυματισμό του περαστικού.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου Κώστας Ευθυμίου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με την οικογένεια του άτυχου άνδρα, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ευχή όλων μας ο συμπολίτης μας να έχει ταχεία ανάρρωση».

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com