Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Συγκλονιστική συμμετοχή για τη στήριξη των πλημμυροπαθών  για Καρδίτσα!

0
33
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Συγκλονιστική συμμετοχή για τη στήριξη των πλημμυροπαθών  για Καρδίτσα!

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού θέλοντας να παράσχει βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel προέβη στην διοργάνωση δράσης συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το Act for Karditsa και η ανταπόκριση των Δημοτών ήταν συγκλονιστική.

Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι από τα παρακάτω είδη:

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Είδη καθαρισμού και σιδερένιες σκούπες
  • Γαλότσες και παπούτσια ανθεκτικά στο νερό
  • Είδη ατομικής και στοματικής υγιεινής
  • Παιδικές τροφές και γάλατα
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Τροφές για ζώα

Το φορτηγό με τα παραπάνω αγαθά έχει ήδη ξεκινήσει για την Καρδίτσα προκειμένου να παραδοθούν στους πληγέντες από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες.

O Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για την άμεση ανταπόκριση των κατοίκων του Προαστίου μας στην πρόσκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στις περιοχές της Καρδίτσας. Σε μία πρωτοφανή κινητοποίηση μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες γέμισε ένα ολόκληρο φορτηγό τριαξονικό με 20 τόνους είδη το οποίο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα για την Καρδίτσα! Θέλω να σας συγχαρώ όλους και να ευχαριστήσω την ACT FOR KARDITSA “ΔΡΑΣΗ” για την κοινή δράση . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και δη στους εθελοντές».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος είχε συμβάλλει ξανά τα προηγούμενα χρόνια σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη (Εύβοια και Ουκρανία) δείχνοντας την υψηλή ευαισθησία που τον διέπει.