Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Αγοράζω ένα βιβλίο, βοηθάω τα αδέσποτα

0
623

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Αγοράζω ένα βιβλίο, βοηθάω τα αδέσποτα

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου ξεκινάει, το πολύ αγαπητό, Παζάρι Βιβλίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης μας.

Εκεί θα βρείτε μεγάλη συλλογή από ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές!  Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. “Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα αδέσποτα, αγοράζοντας τα βιβλία σας”

Η Ζω.Φι.Ψυ. είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Στόχος της, να βρει κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό επιλέγει, να μην ακολουθήσει τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Πότε :  Παρασκευή 07/02 (17:00 – 20:00), Σάββατο 08/02 (11:00 – 17:00) & Κυριακή 09/02 (11:00 – 16:00)
Που : Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1, Ν. Ψυχικό)

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

2001311030

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.