Δήμος Πεντέλης: Aφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

0
948

Δήμος Πεντέλης: Aφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δήμος Πεντέλης: Ο Δήμος Πεντέλης σας προσκαλεί στην Μουσική Παράσταση “Ψωμί και Τριαντάφυλλα” με το γυναικείο φωνητικό σύνολο “Liberté”, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (Πλατεία Αγίου Γεωργίου).

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Δήμος Πεντέλης: Aφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Δήμος Πεντέλης: Aφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συμμετέχουν:

Τραγούδι: Σταυρούλα Παπακωνσταντίνου

Σχολή Χορού Cockatoo

Χορογραφίες: Νανά Γονή

*Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ*

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.