Δήμος Πεντέλης:Λειτουργία Σχολής Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας

0
451
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Πεντέλης: Λειτουργία Σχολής Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας

Δήμος Πεντέλης: Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πεντέλης θα ξεκινήσει Σχολή Γονέων για δεύτερη συνεχή χρονιά με θέματα που αφορούν σε παιδιά σχολικής ηλικίας (6-12 ετών).

Στόχος της Σχολής γονέων θα είναι η ενημέρωση για θέματα που θεωρούμε ότι απασχολούν κυρίως τους σύγχρονους γονείς και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των γονέων και των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας (ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός). Στο νέο κύκλο, θα περιλαμβάνεται η περσινή καθώς και νέα θεματολόγια που δεν αναλύθηκε την περασμένη χρονιά. Η ενδεικτική θεματολογία έχει ως εξής :

Δήμος Πεντέλης: Λειτουργία Σχολής Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας
Δήμος Πεντέλης: Λειτουργία Σχολής Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας

– Η προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο και ο ρόλος των γονέων.

–  Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο του σχολείου με τη βοήθεια της οικογένειας (Bullying).

–  Η σημασία της επικοινωνίας στην οικογένεια με παιδιά σχολικής ηλικίας.

–  Ηθική ανάπτυξη των παιδιών και συμπεριφορά γονέων.

–  Το ψέμα στην παιδική και προεφηβική ηλικία.

–  Ψυχοκοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη παιδιών και ο ρόλος των γονέων.

–  Επαναπροσδιορισμός της πειθαρχίας.

–  Είσοδος στην προεφηβεία

Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων θα γίνονται σε προκαθορισμένη μέρα και ώρα σε αίθουσα του κτιρίου που συστεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη) και θα διαρκούν 1 ώρα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.