Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής για τον κορονοϊο

0
335

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής για τον κορονοϊο

Δήμος Παπάγου – Χολαργού:  Σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, Άννα Μαρια Τσικρικώνη, Δημήτρης Οικονόμου, Χρήστος Πετράκης, Βασίλης Σιαμάνης,  οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, Θανάσης Αυγουρόπουλος και Χρύσα Παρίση, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή και η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της σωστής και έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών για τον κορονοϊό, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, καθώς και επισημάνθηκε πως ο Δήμος μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με εξειδικευμένους γιατρούς και φορείς (Υπουργείο Υγείας, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας).

Κοινή πεποίθηση όλων στην σύσκεψη ήταν ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία, να παραμείνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σε επαγρύπνηση, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ενώ αποφασίστηκε μέσα στις επόμενες ημέρες ο δήμος,  να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον ιό και συγκεκριμένα:

  • Έκδοση εντύπων οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης για τους πολίτες και τους εργαζόμενους.
  • Ανάρτηση οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης σε όλα τα δημοτικά κτίρια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στις κοινωνικές δομές του Δήμου, όπου συγχρωτίζεται σημαντικός αριθμός ατόμων.
  • Αποστολή οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης σε σχολεία, συλλόγους και φορείς του Δήμου, καθώς και σε πολίτες μέσω newsletter.
Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής για τον κορονοϊο
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής για τον κορονοϊο

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.