Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σαββατοκύριακο γεμάτο πολιτισμό

0
343

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σαββατοκύριακο γεμάτο πολιτισμό

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό διήμερο την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Φεβρουάριος» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η βραδιά της Παρασκευής πέρασε με «Λαϊκά και Αγαπημένα» από την μεικτή χορωδία «Μουσικά Ηχοχρώματα» υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μουζάκη και μία πλειάδα σπουδαίων μουσικών.

Το πρωί του Σαββάτου εγκαινιάστηκε η έκθεση δημιουργιών του πολυτάλαντου μαθητή Κωνσταντίνου Αβραμόπουλο, σηματοδοτώντας και την έναρξη του προγράμματος ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στην συνέχεια, το αμφιθέατρο γέμισε παιδιά που απόλαυσαν την θεατρική παράσταση «Τα τρία παραμύθια» με αποσπάσματα από τρία αγαπημένα και κλασσικά παραμύθια και πολύ μουσική.

Το ίδιο βράδυ, στην σκηνή ανέβηκε η Αγγελική Ζήκα παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση «9 Φεγγάρια ο Έρωτας» και ερμηνεύοντας τραγούδια σύγχρονα αλλά και κλασσικά αγαπημένα. Μαζί της η Στέλλα Τέμπρελη στο βιολοντσέλο και η Βάγια Νάσση στο πιάνο.

Ο «Πολιτιστικός Φεβρουάριος» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζεται και μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα στη διεύθυνση https://www.dpapxol.gov.gr/component/k2/item/6452-politistikos-fevrouarios-apo-ton-dimo-papagou-xolargoy.html.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.