Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Προμηθεύτηκε αλάτι από την Περιφέρεια Αττικής

0
559
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Προμηθεύτηκε αλάτι από την Περιφέρεια Αττικής

Σημεία προμήθειας αλατιού στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προμηθεύτηκε επιπλέον αλάτι από την

Περιφέρεια Αττικής

, συσκευασμένο σε σακούλες των 15 κιλών και είναι διαθέσιμο για τους κατοίκους της πόλης μας σε περίπτωση παγετού.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να προμηθεύονται σακούλες με αλάτι, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 10:00 έως 18:00, στέλνοντας για τη μετακίνησή τους μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033, από τα παρακάτω σημεία:
• Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55 Χολαργός.
• Εργοτάξιο Παπάγου – οδός Κύπρου (πλησίον του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ).
• Εργοτάξιο Χολαργού, τέρμα οδού Σύρου.
Υπενθυμίζουμε ότι έχει τεθεί σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Σε περίπτωση ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:
• Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Χρήστος Πετράκης – 695 1780959
• Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας – Γιώργος Θεοχάρης – 695 8607005
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com