Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Ξεκίνησαν οι προληπτικές απολυμάνσεις

0
406

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Ξεκίνησαν οι προληπτικές απολυμάνσεις

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία – Ξεκίνησαν οι προληπτικές απολυμάνσεις στον Δήμο μας

Κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα λόγω κορωνοϊού, ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας και τις συνθήκες σε κάθε περιοχή, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό.
Η απόφαση έχει στόχο να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, αλλά χωρίς να προκληθεί πανικός και περιττή αναστάτωση στη ζωή των πολιτών.

Παρόλα αυτά ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 08.00 σήμερα το πρωί, προληπτικές απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, και δημοτικά κτίρια, οι οποίες θα ολοκληρωθούν έως την Τρίτη.

Επιπλέον στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, καθώς και γίνεται καθημερινή απολύμανση στα δημοτικά λεωφορεία.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Επισημαίνουμε στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και υπενθυμίζουμε τον νέο τετραψήφιο αριθμό, 1135 του ΕΟΔΥ για παροχή πληροφοριών σχετικά με τον κορωνοϊό.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.