Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Νέες θέσεις εργασίας για νέους έως 35 ετών!

0
90

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Νέες θέσεις εργασίας για νέους έως 35 ετών!

Αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους ανθρώπους που αναζητούν εργασία, η Knowl συνεχίζει τη δραστηριότητά της, συνεργαζόμενη με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και διευκολύνοντας την είσοδο των υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, σας ενημερώνουμε για τη συνεργασία της knowl με την εταιρεία ICAP για την εύρεση και εκπαίδευση υποψηφίων, για νέες θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει στον τομέα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, στο contact center της ICAP.

👉 Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής εδώ

http://knowl.gr/social/programs/pti/icap-sep20

Οι εταιρείες του ομίλου ICAP, με περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, αποτελούν τον κορυφαίο πάροχο επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Όσοι προσληφθούν θα είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική υποστήριξη πελατών και τη διαχείριση αιτημάτων που προκύπτουν μέσω των κλήσεων που δέχεται το contact center της εταιρείας, καθώς και για την επέκταση του πελατολογίου των συνεργαζόμενων εταρειών.

Οι συγκεκριμένες θέσεις απευθύνονται σε νέους ανέργους 18-35 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχολησιμότητας Ready 2 Work, που υλοποιεί στην Αθήνα η knowl για λογ/σμό του Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου).

 

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας παρακαλούμε δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμπληρώστε την σχετική αίτηση εδώ.

 

http://knowl.gr/social/programs/pti/icap-sep20

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com