Δήμος Παπάγου -Χολαργού: “Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη”

0
356

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: “Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη”

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικός Φεβρουάριος” παρουσιάζει την κλασική παράσταση: “Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη”. Η αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ του ΔΟΚΜΕΠΑ, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία Ευθυμίας Μπαρτσώκα.

Η ιστορία γνωστή: μία πλούσια γυναίκα με απίστευτη ξενομανία ταλαιπωρεί όλη την οικογένεια.

Διοργάνωση: ΔΟΚΜΕΠΑ.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 18.30 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.