Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε. Προληπτικές δράσεις

0
237

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε. Προληπτικές δράσεις

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Ο Δήμος Παπάγου -Χολαργού, ενημερώνει τους πολίτες ότι το τριήμερο 28, 29/2 και 1/3 πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με χρήση ειδικών απολυμαντικών διαλυμάτων.

Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί προληπτικές απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία, σε όλα τα σχολεία μας, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Κυριακή 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 10 Μαρτίου (τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κατά τις απογευματινές ώρες).

Επίσης προληπτικές απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, καθώς και στις δημοτικές υπηρεσίες.

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Προληπτικές δράσεις
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε. Προληπτικές δράσεις

Όσον αφορά  στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Επίσης ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, γίνεται καθημερινά απολύμανση.

Γενικότερα, ενημερώνουμε ότι  στα σχολεία, καθώς και σε όλα τα δημοτικά κτίρια, πραγματοποιείται, τακτικός καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά́ με διάλυμα οικιακής χλωρίνης και αλκοολούχο αντισηπτικό́, σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η απολύμανση των χώρων γίνεται αποκλειστικά ως μέτρο πρόληψης και ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τόσο ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου μας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, σχετικά με οδηγίες και μέτρα πρόληψης.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.