Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Αυτό είναι ”Το περιοδικό” του δήμου

0
689
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Αυτό είναι ”Το περιοδικό” του δήμου

Αυτό είναι το νέο περιοδικό του δήμου Παπάγου – Χολαργού με τον διακριτικό τίτλο ” Το περιοδικό” από τις εκδώσεις του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η θεματολογία του περιοδικού είναι Συμβουλές για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, για τα σχολεία Παπάγου – Χολαργού, για την νέα παιδική χαρά, ενός ονειρεμένου χώρου με πρωτότυπα παιχνίδια δώρο στους μικρούς του δήμου, καθώς και συνέντευξη από την Κατερίνα Διδασκάλου, αφιέρωμα στο26ο Φεστιβάλ Παπάγου -Χολαργού.

Δείτε το περιεχόμενο του περιοδικού

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com