Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αυτό είναι το νέο όχημα για την κακοκαιρία

0
728
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αυτό είναι το νέο όχημα για την κακοκαιρία

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος μας εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Ένα νέο όχημα έρχεται να προστεθεί στον στόλο οχημάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και συγκεκριμένα, όχημα τύπου 4X4, με ειδική αλατιέρα και εμπρόσθια εκχιονιστική λεπίδα, το οποίο ο Δήμος μας προμηθεύτηκε μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Έτσι λοιπόν, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα εν όψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική, από το βράδυ της Κυριακής 5 Ιανουαρίου.

Οδηγίες προφύλαξης από έντονα καιρικά φαινόμενα:
https://www.dpapxol.gov.gr/…/6307-me-neo-oxima-kai-se-pliri…

Τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης:

Χρήστος Πετράκης – Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας – 695 1780959

Γιώργος Θεοχάρης – Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας – 695 8607005

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.