Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αναστολή λειτουργίας του ΚΑΠΗ – Αναβολή εκδηλώσεων

0
419

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αναστολή λειτουργίας του ΚΑΠΗ – Αναβολή εκδηλώσεων

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νέων έκτακτων μέτρων του Υπουργείου Υγείας για την ανάσχεση της διάδοσης του κορονοϊού, αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και για τέσσερις εβδομάδες.

Επίσης με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου για τις δυο επόμενες εβδομάδες, με επαναξιολόγηση του μέτρου πριν τη λήξη του.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιους φορείς και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αναστολή λειτουργίας του ΚΑΠΗ - Αναβολή εκδηλώσεων
Δήμος Παπάγου -Χολαργού: Αναστολή λειτουργίας του ΚΑΠΗ – Αναβολή εκδηλώσεων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.