Δήμος Παπάγου Χολαργού: Έγινε ο πρώτος φωτισμός στα στολίδια

0
95

Δήμος Παπάγου Χολαργού: Έγινε ο πρώτος φωτισμός στα στολίδια

Δήμος Παπάγου Χολαργού: Από χτες ο δήμος Παπάγου – Χολαργού μυρίζει Χριστούγεννα μιας και σήμερα συνεχίστηκαν οι στολισμοί με Χριστουγεννιάτικα στολίδια στον δήμο μας ενώ σήμερα το βράδυ είδαμε και τις πρώτες φωταγωγήσεις.

Οι γρήγοροι ρυθμοί που εργάζονται στον δήμο Παπάγου – Χολαργού και η οργανωμένη δουλεία δίνει το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε από σήμερα το βράδυ.

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο στους αντιδημάρχους στην τεχνική υπηρεσία καθώς και στους ηλεκτρολόγους του δήμου μας. Μπράβο σε όλους …

Θα συνεχίσουμε να σας δείχνουμε όμορφες εικόνες από τον δήμο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com