Δήμος Νέα Χαλκηδόνα Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα πλατφόρμα επικοινωνίας

0
649

📌 Ήδη 548 συμπολίτες μας έχουν εγγραφεί στη νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα διάδρασης, επικοινωνίας, καταγραφής και επίλυσης αιτημάτων, που άπτονται της καθημερινότητας του Δήμου μας.

➡️ Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 633 αιτήματα και έχουν επιλυθεί από τις υπηρεσίες μας τα 448 από αυτά (ποσοστό 70,8%), ενώ τα υπόλοιπα είναι σε διαδικασία επίλυσης.

➡️ Ο δημότης ή επισκέπτης του Δήμου έχει τη δυνατότητα να φωτογραφίσει και να δηλώσει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του, όπως π.χ. καμένες λάμπες, λακκούβες στο οδόστρωμα, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή.

➡️ Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο όλα τα αιτήματα που τον αφορούν. Στη συνέχεια, το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο για την πορεία επίλυσης του αιτήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

📍 Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.dimosfx.gr) ή πατήστε εδώ: https://webapp.novoville.com/

✔️ Βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, απλοποιούμε τη σχέση του Δήμου με τον δημότη, τον κάτοικο ή τον επισκέπτη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!

Συνεχίζουμε!

#NeaFiladelfeia #NeaChalkidona