Δήμος Μεταμόρφωσης: Το ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν

0
1041
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Μεταμόρφωσης: Το ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν

Δήμος Μεταμόρφωσης: 🎯Σήμερα 26/9/2020 το Τοπικό Συμβούλιο Προληψης Παραβατικότητας Δήμου Μεταμόρφωσης αποδεχόμενοι την πρόταση του Δημάρχου Κο Σαραούδα Stratos Saraoudas για την βοήθεια στην συλλογή ειδών μακράς διάρκειας και κλινοσκεπασμάτων, ολοκλήρωσε την δράση με επιτυχία !!

🙏Οι δημότες μας ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό δείχνοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς που διαθέτει αυτός ο τόπος, και τους ευχαριστούμε παρα πολύ !
🙏Ευχαριστούμε από καρδιά τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για την συμβολή σας, στην πρωτοβουλία του Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής !


🙏Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης που ήταν παρών από την πρώτη στιγμή αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Δημοτικός Σύμβουλος-Αντιδημαρχος Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας Κο Ιωάννη ΜΠΑΛΤΑ Giannis Mpaltas που για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία βάζοντας και αυτός το δικό του λιθαράκι στην συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας!


🙏Ευχαριστούμε τα μέλη του συμβουλίου παραβατικότητας για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της δράσης αλλά και για την προσωπική τους προσφορά σε είδη !


🙏Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τα νέα παιδιά αυτού του τόπου της Κίνηση Νέων Μεταμόρφωσης ( Σπύρος ΓιαννακάκηςΣπυρος Καζαμιας) που ήρθαν στην σημερινή μας δράση να βοηθήσουν και να στηρίξουν από την πλευρά τους την πρωτοβουλία του Δήμου για τους πληγέντες της Καρδίτσας!


🙏 Τέλος ευχαριστούμε και τους υπαλλήλους του Δήμου μας οι οποίοι πέρα από την καθημερινή τους συνεισφορά στην πόλη έδωσαν κ σήμερα δυναμικό παρών στην δράση συλλογής τροφίμων ! Ευχαριστούμε
‼️ΥΓ: Δηλώνουμε παρόντες σε κάθε ανάλογη ενέργεια και θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε όποτε μας ζητηθεί ξανά !

Δήμος Μεταμόρφωσης: Το ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν
Δήμος Μεταμόρφωσης: Το ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν