Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Με σεβασμό και κατάνυξη εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια

0
269
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Με σεβασμό και κατάνυξη εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια

Με λαμπρότητα, σεβασμό και κατάνυξη εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το πρωί του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου 2024.
Παρουσία του Δημάρχου της πόλης, Μάριου Ψυχάλη, μελών του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και εκατοντάδων δημοτών, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης.
Πλήθος παιδιών, μελών των δομών του ΠΕΑΠ βούτηξαν στο νερό για να πιάσουν τον σταυρό, με τον Δήμαρχο στη συνέχεια να μοιράζει αναμνηστικά και ευχές σε όλους.

Στο μήνυμα του, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:
«Σήμερα, εορτάσαμε μια από τις σημαντικότερες γιορτές της Ορθοδοξίας μας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση και στο κολυμβητήριο του Δήμου μας! Ήταν ένα όμορφο συναίσθημα να βρισκόμαστε μαζί με εκατοντάδες δημότες μας και να βλέπουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων. Ως νέα δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων και να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βούτηξαν για το σταυρό και εξέφρασαν τη δύναμη και τη θέλησή τους. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά και η Θεία Φώτιση να τους ακολουθεί!»