Δήμος Ηρακλεόυ: Συζήτηση διαδικτυακά με την Νίκη Κεραμέως

0
966
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Ηρακλεόυ: Συζήτηση διαδικτυακά με την Νίκη Κεραμέως

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνει στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με παιδιά στα σχολεία της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας σχετική τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου από τις 18.00 έως τις 20.00.
Σε αυτή θα μετέχουν εκπρόσωποι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, των εκπαιδευτικών, της Ένωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Ηρακλείου, που θα μπορέσουν να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους στην υπουργό και η κα Κεραμέως, με τη σειρά της, να απαντήσει και να δώσει τις όποιες διευκρινήσεις για πάσης φύσεως θέματα αφορούν την Παιδεία.
«Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα είναι ο διάλογος, είναι η συνεργασία. Για αυτό το λόγο φέρνουμε την υπουργό σε σε επαφή με την σχολική κοινότητα της πόλης μας ώστε, όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και παρατηρήσεις με μόνο στόχο το καλό και την πρόοδο των παιδιών του Ηρακλείου. Προσδοκώ σε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση», το σχόλιο του αντιδήμαρχου Παιδείας, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com